Nu bär det av mot Berlin, Tyskland och vad innebär detta?

Som titeln nämner har jag nu bestämt mig för att det blir Berlin i Tyskland som blir min nästa destination. Mest för att jag har ett par vänner där på plats som arbetar över internet och tydligen skall Berlin vara något slags haven för ”Digitala Nomader” (personer som är på resande fot och arbetar via internet eller telefon vilket gör att de kan vara platsoberoende).

Vi får väl se. Jag har ett par saker jag gärna vill hitta på i berlin och dessa kommer jag gå igenom senare och förhoppningsvis kan vi dra ihop en bra topp 3 lista över denna vistelse som förmodligen blir aningen längre. Just nu ser det ut som att det blir 2 1/2 – 3 veckors vistelse i åtminstone Tyskland.

Om vi är på plats i Berlin under hela min vistelse här är inte riktigt bestämt. Det beror helt på hur mina kompisar känner inför att kanske uppleva lite andra städer i Tyskland eller kanske t.o.m besöka Wien i Österike. Det vore inte helt fel det heller.

Men för stunden är det Tyskland och Berlin som gäller, någon som är på plats?

I så fall får ni gärna kommentera kanske man kan mötas upp och prata bloggar och resedrömmar.